HISTORIE

http://www.nordlys.no/kultur/article5623115.ece

...
Foto: Ole Åsheim


Tromsø Open
Offisiell åpning av grafikkverkstedet "Prima Ink"
30. mai fra kl 17:00 til 22:00
Program for dagen:
1700: atelierene åpner
1750: atelierene stenger
1800: Grete Kvaal hilser velkommen og i kaféen
1820 – 1850: Artist talk med Marit Landsend og Solveig Ovanger
1850 - 1900 :pause i ti minutter
1900 -1950: Artist talk med Lidija Antanasijevic og Are Andersen presenterer og viser videoen sin om grafikk.
2000: Atelierene er åpne
2200 Kysten stenger
Vi ønsker deg en god reise inn i vår verden, og håper du får mange gode opplevelser. Ikke gå glipp av denne begivenheten.

-------------------------------------------

5 mai 2011

 UTSTILLINGSÅPNING onsdag 11.mai kl. 18.

"Med trykk i blodet"

Duo-utstilling med bilder av Silvia E. Martinez og Kjellaug Hatlen Lunde

Grafikk og mixed-media.

Vi to kunstnere møttes ved tilfeldigheter, men det var et valg å i jobbe i lag, i felles rom. Vi har begge hatt et etterlengta ønske om å få jobbe kreativt og eksperimentelt med grafikk.

I uttrykket er vi forskjellige, men vi deler et felles språk der vi kan forstå og kommunisere, der det finnes et slektskap.

I ett år har vi prøvd ut og utforsket, søkt, leita og eksperimentert – i møte mellom gamle og nye teknikker, i møte med materialene – og hverandre.

Adress:
Galleri Kunstmaleren
Amundsens plass 1

Mvh

Silvia og Kjellaug
-------------------------------------------------


 Januar 2011
Plan for vårsemesteret på Prima Ink.

Vi er veldig glade for å for ha gjennomført en flott høst på Prima Ink. Vi har fått nye medlemmer etter å ha hatt flotte kurs med veldig engasjerte deltakere. Vi hadde også mange gode grafiske resultater, og det er vi veldige stolte av!
Vi fortsetter med samme energi! Siste gode nyhet før jul, var at vi endelig skulle få det mørkerommet vi har ønsket oss til Prima Ink. Dette er nå under etablering i et rom lengre inne i kjelleren, og vi regner med at det kan stå klart en gang i løpet av februar – hvis alt går etter planen. Dette trenger vi til vårens nye teknikk: Photopolymer – som blir den nye utfordringen med mulighet for nye kreative utforskninger på verkstedet.

Vi planlegger også å få kjøpt inn en del materialer til Prima Ink – f eks godt papir, metall, utstyr til etsning , da spesielt teknikken Photopolymer. Målet er at medlemmer skal kunne få kjøpt litt «sos-innkjøp» dersom de står midt i en kreativt prosess. Større innkjøp må skje individuelt eller ved fellesbestillinger foreløpig.

Flere mål for våren er å skaffe internasjonale kunstnere som kan være her på Artist in residence, som kan hjelpe oss med videreutviklingen av de teknikken vi har så langt og gi oss ny inspirasjon. Her er vi i gang med å gjøre avtaler.

Vi har allerede begynt å eksperimentere med teknikken koldnål, som er en klassisk dyptrykks-teknikk. Den krever svært lite utstyr; bare metallplater og enkle risse-redskaper. Her kommer også kurs i løpet av våren.

Begivenhet i vårsemesteret.

Vi har bestemt oss for å ha en offisiell åpning av Prima Ink med utstilling en gang i løpet av våren. Mer info om dette kommer senere.

------------------------------------
14. og 15 oktober 2011 hadde vi et workshop i Prima Ink

De som deltok var veldig konsentrert

No comments:

Post a Comment

Primo